Eco Energy Projects Montagesystemen

EEP is uw specialist in zonnepaneelinstallaties en werkt op het gebied van montagesystemen nauw samen met Van der Valk Solar Systems en Esdec.

Het rendement van zonnepanelen is voor een belangrijk deel afhankelijk van het montagesysteem waarin ze worden toegepast. Van der Valk Solar Systems heeft zich daarom volledig gespecialiseerd op dit gebied. Het resultaat daarvan ziet u terug in systemen die zich onderscheiden. In duurzaamheid en montagegemak, bijvoorbeeld. Maar óók als het gaat om toepassing en functionaliteit. Een vast systeem op het dak van uw onderneming… Een trackersysteem in open veld… Van der Valk Solar Systems biedt u een ‘energiecentrale’ op maat, wáár de zon ook schijnt. Esdec ontwikkelt, produceert en levert professionele montagesystemen voor zonnepanelen op daken. De innovatieve systemen onderscheiden zich doordat ze eenvoudig te plaatsen zijn door de installateur, zonder concessies te doen aan degelijkheid en duurzaamheid van het product. dit komt de uiteindelijke kwaliteit en levensduur van het PV-systeem ten goede.

EEP is dé totaalleverancier van complete zonnepaneel installaties

EEP heeft als totaalleverancier een ruim A-merk assortiment zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en toebehoren zoals monitoring en bekabeling. Als ervaren partner denkt EEP graag met u, onze adviseur geeft u graag persoonlijk advies.

Wij hebben ervaring met het monteren van de meest voorkomende draagsystemen zoals: Sunbeam, Solar Stell, Esdeq en van der Valk Solar.

Salderingsregeling voor zonne-energie blijft bestaan!
Energie opgewekt met zonnestroom mag terug geleverd blijven.

De subsidie voor zonnestroom blijft voorlopig bestaan. Bezitters van zonnepanelen kunnen de stroom die wordt terug geleverd blijven wegstrepen tegen de stroom die ze afnemen van het elektriciteitsnet. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan via onze site.