Overig

Nieuwsbrief Eco Energy Projects B.V. – Maart 2024

Wij van Eco Energy Projects zijn bijzonder trots op ons bedrijf dat al vele mooie projecten heeft waar kunnen maken. Dit betrof bijvoorbeeld grote projecten op hoogbouwdaken van woningbouwcorporaties, maar ook bedrijfsdaken hebben we voorzien van zonnepanelen als een manier om te verduurzamen. En uiteraard zonne-installaties voor particulieren.

Inmiddels hebben 2,6 miljoen huishoudens zonnepanelen op hun dak en is Nederland wereldkampioen zonnepanelen. Even leek het dat de zonnepanelen uit de gratie waren bij de consument omdat er onduidelijkheid was over het voortbestaan van de salderingsregeling.

De Eerste Kamer heeft echter besloten deze gunstige regeling voor zonnepaneelbezitters in stand te houden en is er weer een run op zonnepanelen. Ook zijn de zonnepanelen een stuk goedkoper geworden.

Ondanks de enorme groei waardoor het stroomnetwerk soms flink belast wordt zijn zonnepanelen nog steeds lucratief en met een gemiddelde van 4 tot 6 jaar is de investering terug te verdienen.

Wij hebben als installateur kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. En net zo belangrijk zijn onze medewerkers. Samenwerkend als één team dat op elkaar is afgestemd maken we voor u ook een zonnepaneleninstallatie waar u veel zonne-plezier van kunt hebben.

Salderingsregeling voor zonne-energie blijft bestaan!
Energie opgewekt met zonnestroom mag terug geleverd blijven.

De subsidie voor zonnestroom blijft voorlopig bestaan. Bezitters van zonnepanelen kunnen de stroom die wordt terug geleverd blijven wegstrepen tegen de stroom die ze afnemen van het elektriciteitsnet. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan via onze site.