Veelgestelde vragen

Een zonnepaneel bestaan uit zonnecellen. Deze cellen zetten licht om in elektriciteit. De elektriciteit die wordt opgewekt is gelijkstroom. Deze wordt omgezet naar wisselstroom via de omvormer. De opgewekte wisselstroom kan vervolgens direct worden gebruikt voor alle apparaten in huis.

Een goede investering, waarbij de opbrengsten direct terug te zien zijn op de energierekening. De terugverdientijd van zonnepanelen is in 2020 gemiddeld 7 jaar. Wanneer u besluit om te wachten met de installatie van zonnepanelen, betaalt u ieder jaar opnieuw de rekening aan uw energieleverancier. Met de momenteel lage spaarrentes ligt het doen van een groene investering in zonnepanelen voor de hand. Het geeft een hoger rendement dan sparen op een bankrekening.

U kunt deze link gebruiken om BTW terug te vragen. Let wel op dat uw factuur op dezelfde naam staat als de factuur van uw energieleverancier.

Alle informatie over infraroodtechniek vindt u op onze website: infraroodspecialistnederland.nl onder de gele knop in het menu.