Infraroodtechniek LED-verlichting Zonnepanelen

Hoge gasprijzen? Er is een duurzaam alternatief!

Nu de gasprijzen de pan uit stijgen wordt er steeds meer gekeken naar goedkopere alternatieven.

Infrarood verwarming is hier een perfect voorbeeld van. De stralingswarmte doet aan de warmte van de zon denken en in plaats van dat de lucht in een ruimte verwarmd wordt zijn dat de objecten en mensen die zich in de te verwarmen ruimte bevinden. Er is veel meer gerichte verwarming die voor veel doeleinden toepasbaar is, niet alleen woningen maar ook bedrijfsruimten en hallen.

De combinatie met zonnepanelen maakt het nog interessanter.

Met zonnepanelen wordt stroom opgewekt en met diezelfde stroom worden de infraroodpanelen verwarmt. Energiebesparing zonder ons comfort te moeten opgeven. Hiermee vermindert ook de CO2 uitstoot. En niet onbelangrijk: de terugverdientijd voor de aanschaf van zonnepanelen wordt een stuk korter.

Eco Energy Projects heeft op beide gebieden veel ervaring. Voor uw specifieke situatie en wensen kunt u ons altijd vragen om deskundig advies en een vrijblijvende offerte.

Salderingsregeling voor zonne-energie blijft bestaan!
Energie opgewekt met zonnestroom mag terug geleverd blijven.

De subsidie voor zonnestroom blijft voorlopig bestaan. Bezitters van zonnepanelen kunnen de stroom die wordt terug geleverd blijven wegstrepen tegen de stroom die ze afnemen van het elektriciteitsnet. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan via onze site.